Kuka ?

Moi, olen Minna Linna.

Kiva, kun tulit sivuilleni.

Unelmoi, tunne, tahdo ja toteuta

Kirjoitan blogissani tarinoita elämästä, ihmisistä ja muutoksesta. Vuorovaikutus, työelämä- ja asiakaskokemus sekä merkitys ovat mun juttuja. Vapaa-ajalla kotikokkailen, harjoittelen biisien tekemistä ja valokuvausta. 

Olen asiakaskokemuksen, yritys- ja palvelukulttuurin intohimoinen kehittäjä. Autan  johtoryhmiä, esimiehiä ja työyhteisöjä entistä paremman työelämän, henkilöstö- ja asiakaskokemusten kehittämisessä. Lisää valmennuksistamme täältä – Mentoritas Oy

Innostan ja kannustan aitouteen sekä muiden auttamiseen. Uskon onnellisten ihmisten voimaan onnellisten asiakaskokemusten maailmassa. Ymmärrän liiketoimintaa, muutoksen nopeutta, johtamisen ja tarinan merkitystä. Kaiken keskellä ovat ihmiset, ihmiset asiakkaina ja ihmiset liiketoiminnan ytimessä.

Jutellaanko lisää johtamis- ja vuorovaikutusvalmennuksista tai muutoksesta? 

  • +358 50 3744 191 | minna (at) mentoritas.fi

Asiakaskokemuksen kehittäminen • Esimies- ja työyhteisövalmennukset • Urasuunnittelu •

Ihmiset luovat yrityksissä kulttuurin, jonka myös asiakkaat kohtaavat. Erinomaiset asiakaskokemukset kumpuavat hyvinvoivasta henkilöstöstä, yhdessä tekemisestä ja onnistumisista. Paremman johtamisen ja vuorovaikutuksen kulttuuria, oikeanlaista asennetta, vastuullisuutta ja tuloksellisuutta!

Asiakaskokemuksen johtaminen ja asiakaslähtoisen ajattelun kehittäminen, esimies- ja työyhteisövalmennukset ja urasuunnittelu yhteistyössä Mentoritas Oy :n kanssa.

Aloitetaanko asiakkaasta, yhdessä?

”Mitä tekisit, jos olisit rohkeampi?” -luennot

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarvitsetko tilaisuuteesi inspiroivaa puhujaa oman näköisestä rohkeudesta, muutoksesta ja merkityksestä, oman itsensä ja polun löytämisestä tai asiakaslähtöisestä kulttuurista? Mä tuun ❤

Luentojen kesto 50 min ja niihin voidaan tarpeen mukaan lisätä keskusteleva ja toiminnallisia harjoituksia sisältävä osuus.

  • ”Mitä tekisit, jos olisit rohkeampi?”  Johtoryhmille, esimiehille ja tiimin vetäjille. Uramuutospohdintoihin ja työnhakijoille.
  • ”Missä on asiakas?” Asiakaslähtöisen kulttuurin kehittäminen ja johtaminen johtoryhmille, esimiehille ja työyhteisöille

Lue lisää muutosmatkastani Mitä tekisit, jos olisit rohkeampi?,  Pysy itsesi puolella ja ajatuksistani  asiakaskokemusten äärellä Hei yritys, täällä Minna

Soita tai laita viestiä, niin jutellaan lisää! + 358 50 3744 191 tai minnajlinna(at)gmail.com

Esiintymisvalmennukset ja johtamisviestinnän personal trainer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten uudistaa esimiehenä omaa viestintää? Esitykset ja tilaisuudet aina samalla kaavalla? Esiintyminen jännittää? Tarina puuttuu? Miten vaikuttaa ja innostaa? Kova kipinä uudistua? Löydetään yhdessä sinun persoonallinen tyylisi, treenataan yhdessä ja vahvistetaan esiintymistaitojasi. Kun laitamme sinun ja minun osaamiset yhteen, tarinat alkavat elää.  ”The sky is not the limit, You are”

Kirjoitan vaikuttavia sisältöjä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoitan oman blogini lisäksi sisältöjä  erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Tarvitsetko ideoita blogeihin, puheita, tarinallisia esityksiä tai niiden suunnittelua? Henkilöhaastattelut, muutoksen johtaminen ja asiakaskokemusten tarinallistaminen inspiroivat minua kirjoittajana. Kirjoitan puolestasi tai kanssasi. Lue lisää tyylistäni kirjoittaa Mitä sä sitten olet, jos et ole johtaja?

Soita tai laita viestiä, niin jutellaan lisää!

+358 50 3744 191 tai minnajlinna(at)gmail.com

Ihanaa päivää!