Pink ladies

Istahdimme naisenergialla saman pöydän ääreen lukioaikaisiin tunnelmiin. Oli kulunut 30 vuotta ylioppilaskirjoituksistamme. 30 vuotta. Aika on juossut karkuun, mutta samat hymyt ja yhteinen historia merkityksineen on pysynyt ja voimistunut.

Yhdessä oli aikanaan maisteltu ensimmäiset viinit ja ihmetelty paikallisessa pizzeriassa oreganon makua ja cappuccinon nimeä. Oregano maistui oudolle ja kahvin nimen ääntämisessä oli yhtä paljon opeteltavaa kuin piin olemisen tärkeydessä. Hormonit ja angstit hyrräsivät Bon Jovin tahtiin, eikä hyppytunnit riittäneet elämän tuskan sammuttamiseen. Opettajat tuntuivat ikälopuilta ja lähiöelämässä sykkivät viikonloppujen kotibileet ja nuoret sydämet.

Erikoiskahvit ovat nyt siirtyneet ostarin pizzalasta kotikoneisiin ja tuoreet yrtit ovat jokapäivää porsasvatkulin ja tillilihan sijaan. Meistä on tullut opettajien ikäisiä ja läheltä löytyy oma lukiolainen tai pellavapää, joille pädit ja instat ovat normia. Pohdimme hymyillen, mitä meistä tulisi isoina. Siis jos tietäisimme sen, mitä tiedämme nyt ja uskaltaisimme rohkeammin?

fullsizeoutput_c62.jpeg

Seuraavan vuosisadan puolella kukin on löytänyt paikkansa yhteiskunnasta ja omasta elämästään. Matka on toki vaatinut osansa kasvun, kehittymisen ja pohjakosketustenkin kustannuksella. Sydämen sykkeisiin ei ole mittareita tarvittu ja rakkautta on riittänyt elämän mutkissa. Syntymiä, kuolemia, ristiäisiä, lakkiaisia, eroja, aurinkoa, uusia aamuja ja monta suolaista kyyneltä.

Nyt tämä sama ydinryhmä harjoittelee kukin omiensa kanssa kasvatusta, koulupäiviä, luistelupukujen ompelua, parisuhteita, vastuullista ekoilua ja naisena oloa. Paljon on repuissa kokemuksia ja mustelmiakin, mutta samalla valtava luottamus tähän hetkeen, huomiseen ja uudesti löytyneisiin kanssasisariin.

Lisää tunnekokemuksia, elämän ihmettelyä ja naurua!

– Minna –

Lue myös Pysy itsesi puolella ja #täähetki

4 thoughts on “Pink ladies

 1. Olemme ylittäneet, mitä suuremmalla todennäköisyydellä, elämänkaaremme puolenvälin, ajatus siitä on haikea,vuodet vierineet niin nopeasti. Ensi vuonna pink ladys juhlii kukin tahollaan (ja varmasti myös yhdessä jossain vaiheessa) 5-kymppisiä. Voi sitä ilon ja naurun määrää,tulemme taatusti ammentamaan lisävuosia <3. Joten viis puolivälistä.
  Nyt,jos koska, nautin jokaisesta hetkestä. Kuitenkin, jos antaisin sille tunteelle vallan, että kirittävää olisi paljon, jotta ehtisi vielä kokea, jäisi moni asia kuitenkin kokematta.. siksi myös itselläni vahvistuu sama ajatus, että elän, tärkeässä ja merkityksellisessä hetkessä juuri nyt. Haistan kesäisen metsän ja kukat, maistan jäätelön ja tunnen auringon lämmön. Juuri nyt, tätä kirjoittaessa.
  Ihanaa aurinkoista sunnuntaita,
  toivottaa yksi Pink Lady.

  Tykkää

 2. Jälleennäkeminen vuosien jälkeen voi olla vaivautunutta hiljaisuutta täynnä. Tämän ryhmän kohdatessa se on kaikkea muuta. Miten voikaan jatkaa juttua juuri siitä, mihin viimeksi jäätiin? Se on yhteenkuuluvuutta. Olen tavattoman onnellinen siitä, että tiemme kohtasivat uudelleen. Odotan tapaamisiamme aina kuin pieni lapsi joulupukkia. Ihanaa, kun olette ❤
  Aurinkoista kesää ja leppoisaa juhannusta,
  toivottaa Pink Lady

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s