#täähetki

Merenpinta helmeilee auringon syleilyssä kuin mieleni ihanien tuulessa vietettyjen hetkien jälkeen. Puhumme veden kanssa samaa kieltä ja ymmärrämme tämän hetken arvon kuin yhteisestä sopimuksesta. Tiedämme, että annetut harmoniset ohilipuvat onnentunteet viipyvät luonamme vain ohuen aikaa. Ne vaihtuvat uusien tunkeutuessa tilalle. Ne tekevät meistä kokonaisia ja antavat mahdollisuuden tuhlata päivänpaistetta, niin että jokainen voi halutessaan poimia siitä osansa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen itkenyt tuon meren verran ilosta ja ikävästä. Nähnyt uppoavan laivan, myrskynsilmän ja nousevan auringon. Tänään seison alukseni kannella valmiimpana kuin koskaan vastaanottamaan uutta päivää. Päivää, jonka tiesin tulevan. Tiedän, että valoton ilta tarvitsee uuden päivän tullakseen sen vastakohdaksi ja voimaksi.

Siristelen silmiäni ja täytän kyyneleistä tyhjentynyttä tilaani, että taas jonain päivänä voin laittaa ne kiertämään. Uskon voimaani ja valoani. Tänäänkin.

Ihanaa päivää ❤

-Minna-

Lue myös Pysy itsesi puolella ja Pink ladies

2 thoughts on “#täähetki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s