Kaksi keittiötä, jakso 3: Ystävyys, rohkeus ja maksalaatikko

Mikä yhdistää ystävyyttä, rohkeutta ja maksalaatikkoa? Sain vieraita kolmanteen Kaksi keittiötä -jaksoon, jossa puhumme ystävieni kanssa rohkeudesta ja luottamuksesta, puhumme myös johtamisesta ja tiimin keskinäisestä luottamuksesta. Maksalaatikkoa unohtamatta. Käyhän pöytään, niin kuulet.

Rusinoilla vai ilman? -ei ratkennut meidän maksalaatikkotastingissa. Sen sijaan maistelemme yhtä lapsuuden herkkuani näkkileivän ja ketsupin kera. Arvovaltainen raati ei täysin tyrmännyt tuota uutta makuelämystä, vaan mitä kävi? Kehittelimme yhdessä uusia herkkuja maksalaatikosta. Onko uusi hittituote syntynyt? Moderni keittiön tervehdys 😀

Keittiön tervehdys – näkkileipä, kylmä maksalaatikko ja ketsuppi.

Kehittelimme edelleen keittiön tervehdystä! Ketsupin sijaan päälle voisi sopia makea kirsikkatomaateista itsetehty ketsuppi tai makea tomaattisalsa, jossa ripaus chiliä antamaan extraryhtiä. Antaisin myös mahdollisuuden punasipulihillokkeelle, siinäkin voisi olla pieni chiliryhti paikallaan.

Maistelimme myös puolukkageeliä. Vaikka geeli ei ollut riittävän ryhdikästä, sen maku oli todella hyvä. Geeli keitettiin paseeratuista puolukoista kokoon, kaverina sokeria ja fariinisokeria. Se toi ihanan syksyisen raikkauden myös maustamattoman jugurtin ja marjojen joukkoon. Palaan tähän reseptiin vielä, kunhan keittelen oikeat mittasuhteen kokoon.

Kirsiltä hyvä vinkki, lisää tuoreita puolukoita valmiin puolukkahillon joukkoon. Makean ja kirpeän liitto on tosi hyvä mätsi.

Kyllä kuulkaa vähemmästäkin kolmea kaveria hymyilyttää, kun lautaselle kootaan Kolmen kaverin jäätelöä, suklaakeksejä ja mansikkahelmiä.

Iso kiitos Kirsi ja Otso kyläilystä ja merkityksellisestä juttutuokiosta ❤ Maailma on taas ajatusten ja keskusteluiden verran parempi.

Hymyllä

Minna

Kaksi keittiötä 3. jakso löytyy täältä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s