Mitä tekisit, jos olisit rohkeampi? 2/2

”Olen aina haaveillut olevani jollain tavalla musiikkibisneksessä. Nuorempana haaveilin pianistin urasta ja mustasta kiiltävästä flyygelistä.” 

Näin kirjoitin kolme vuotta sitten, kun isäni oli juuri nukkunut pois ja yritin  jollain kummallisella tavalla kertoa sen hänelle. Sen, minkä olisin halunnut kertoa hänelle jo pienenä tyttönä. Hän ei  ollut tuolloin enää kuulemassa eikä lukemassa tekstiäni. Teksti syntyi, kun olin surusta alaston, mutta jollain ihmeellisellä tavalla vapaa. Sydämeni oli antanut kaiken anteeksi.

Myöhemmin tuo teksti sai ylleen sävelen ja siitä syntyi taitavissa käsissä biisi. Vähän vahingossa, mutta vastustelematta astuin mikrofonin eteen. Ajattelin, että nytkö sitten painaisin jarrua vaikka kaasupoljinkin on tarjolla. Annoin mennä.

Kun mietit, mieti sopivan pitkään. Kun tunnet, tunne tarpeeksi. Kun kysyt, kuuntele. Kun pysähdyt, katso toista silmiin. Kun annat, anna se minkä voit. Kun riität, riitä itsellesi ja tähän hetkeen. Kiitä, kehu ja pyydä anteeksi, kun on sen aika. Kun olet, ole kiltti itsellesi ja toisille. Kun viivyt, tee se tässä hetkessä. 

Tässä ole hyvä, ensimmäinen biisini ”Kiitos viimeinen”.

-Minna ❤ –

Tekstin syntytarina Mitä tekisit, jos olisit rohkeampi? 1/2

Kiitos viimeinen

Sanoitus: Minna Linna
Laulu: Minna Linna ja Eero Mc Veri (DOL http://www.dolband.com)
Sävellys ja sovitus: Eero Mc Veri
Kuvaus: Minna Linna ja Eero Mc Veri
Videon editointi: Eero Mc Veri

One thought on “Mitä tekisit, jos olisit rohkeampi? 2/2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s