Unelmoi, tunne, tahdo ja toteuta

Huokailen syvään, ihmettelen, hymyilen ja voimaannun. On vain niin superhienoa, kun ihmiset, ilmiöt ja asiat onnistuvat positiivisessa luomistyössään.  Olin syksyllä Lahden mäkimontussa, jossa kymmentuhatpäinen ihmismeri lainehti musiikin tahtiin ja sen vaahtopäät veivät mukanaan. Vieressä istuvasta tuntemattomasta miehestä ja minusta kuoriutui sekunnissa laulava ja tanssiva me-aalto. Tuloksena käsinkosketeltava tunnelma, jonka olin luullut saavutettavan vain pienemmillä areenoilla.

Johtajuus ja visio – yhdessä ja eteenpäin

Musiikin suurkuluttajana on ollut inspiroivaa seurata mm. Cheekin tarinaa. Artistin intohimo ja uskollisuus omaan tekemiseen näkyy kaikessa. Tarinaan tuli koko ajan lisää inhimillisiä kosketuspintoja ja käyttöliittymiä. Kasvaneelle fanijoukolle tarjoiltiin musiikin lisäksi muutakin, isoa areenaa, elokuvaa ja kirjallisuutta. Lisäksi musiikki yhdisti taidokkaasti sukupolvia, samalla keikalla.

Tarvitsemme energisiä esikuvia, voimaannuttavia ihmisiä ja hyvää tahtoa ympärillemme. Onnistuneet, positiiviset ilmiöt ja niiden merkitys luovat ympärilleen hyvää. Samalla vahvistuu ainutlaatuinen yhdessä tekemisen voima. Myös Suomena tarvitsemme uudennäköisiä ajattelun ja kasvun mekanismeja, uuden suunnan näyttäjiä. Muutoksen keskellä suunta tai tavoite ei useinkaan ole selvää. Tien raivaajille on aina tilaa.

Tarinat ja tunteet jäävät

Tarvitsemme lisää onnistumistarinoita ja esimerkkejä, uskoa itseemme, tekemiseen ja toisiimme. Suomea ja sen talouskasvua rakennetaan mielipide, kokemus ja teko kerrallaan. Onnistuessaan yrittäjät luovat merkittävää pohjaa muuttuvissa rakenteissa. Yrityksissä ihmiset luovat menestyviä tiimejä tuottaakseen parempia palveluita, brändejä, heimoja ja innovaatioita jatkuvasti muuttuvalla alustalla.

Tänään, oman yritykseni matkan alussa olen luomassa yhdessä työkavereiden ja  asiakkaiden kanssa meidän näköistä tarinaa. Tarinassa näkyy oman työelämäkokemukseni lisäksi tahto muuttaa maailmaa tunneälykkäämmäksi, ihmiskeskeisemmäksi ja arvostavammaksi. Uudenlaisen johtamisen ja näkemisen aika mahdollistavat sekä tunteet että bisneksen. Myös asiakaskokemusten kehittämisen äärellä on paljon tilaa kasvaa ja kehittyä.

Yrityskulttuurit, kansakunnan mielenmaisemat ja yhteiskunnalliset teot ovat perusta onnistumisille. Samalla pidämme huolta heistä, joilla ei ole mahdollista osallistua. Onnistuessamme yksilöinä, tiimeinä, yrityksinä, verkostoina ja yhteiskuntana, kaikki voittavat.

Ihmiset ovat tekemisen sydän. Ihmiset liiketoiminnan ytimessä, ihmiset yrityksen asiakkaina ja ihmiset arkisten inhimillisten asioidensa äärellä. Tahto, kehittyminen ja tekeminen lähtee meistä. Se lähtee minusta.

Ihanaa päivää!

– Minna ❤ –


  • Minna Linna – yrityksen perustaja: Puhun ja kirjoitan asiakaskokemuksesta, muutoksesta ja merkityksestä sekä itsensä löytämisestä. Kirjoitan erilaisia sisältöjä, bloggaan ja tarinallistan. Lue lisää.
  • Toimin Mentoritas Oy.ssä asiakaskokemus- ja työyhteisövalmentajana. Minä, me ja menestys-valmennukset.
  • Jutellaanko lisää? +358 50 3744 191 tai minnajlinna@gmail.com

Lue myös: Mitä sä sitten olet, jos et ole johtaja? ja Pysy itsesi puolella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s